Десет групи от Music Space на Spirit Of Burgas 2009


Десет групи от Music Space на Spirit Of Burgas 2009

4653

Десет от групите, участващи в проекта на "М-Тел" и "Токсити Рекърдс" - "Music Space", ще свирят на фестивала "Spirit Of Burgas" 2009 (14, 15 и 16 август).

Миналогодишните хедлайнери на "Music Space Stage" - Паникан Уайаскър (Panican Whyasker), ще подгряват култовите Фейт Ноу Мор (Faith No More) на "Main Stage" на 14 август.

С Breakpoint, също познати на публиката на фестивала с участието им на "Music Space Stage" 2008, ще стартира първият ден на "Jack Daniel's Stage", като по-късно на същата сцена посетителите на грандиозното събитие ще могат да чуят As Soon As Possible. На втория ден от събитието, на сцената на "Jack Daniel's", ще свирят  Млък! и Сепуко 6.

Други две групи, участващи в проекта "Music Space", Q-Check и Surmata Harry's Coptor Мix,  ще свирят пред публиката на сцената, организирана от "На тъмно", на 15 август.

През втория фестивален ден феновете ще могат да видят Daft Dub на "ZionLionz Roots Dance & Dub Stage", а на 16 август свирят Collapso на "Jack Daniel's Stage" и Kozza Mostra на "На тъмно".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички