Ебанизъм, Хиподил, Ревю и Контрол с общ концерт в Бургас


Ебанизъм, Хиподил, Ревю и Контрол с общ концерт в Бургас

10822

Хиподил, Ревю и Контрол ще повторят големия си софийски концерт, но в Летния театър на Бургас от 20 ч. на 7 август.

Да, но не съвсем, научи "MySound.bg" от Светльо Витков, главен идеен двигател на събитието, организирано от неговия лейбъл "SKD Sound".

"От вас разбирам, че трябвало да свирим в Бургас. По същото време - на 6 и 7 август, имам особено важни и сложни снимки, така че няма как да изляза на сцената там", каза оригиналният фронтмен на Контрол - Кольо Гилъна.

"Пецко ще пее с Контрол - това е", обясни лаконично Светльо.

"Неслучайно мотото на предишното шоу бе "Веднъж и завинаги", ние не лъжем феновете. Отиваме при морската част от тях с цял комплект хитове, отлично настроение и мерак за купон. Щото не може само софиянци да намазват винаги, извън столицата имаме страхотни почитатели, пред които ще излезем с открито сърце, а не с комерсиални намерения: идеята е за идеята", допълни харизматичният Витков.

"Това, че някои безплатни всекидневници или пък сайтове са пуснали информация за събитието, илюстрирайки я със снимки на Контол с Кольо от изявата в столицата, си е техен проблем. Официана информация от моя екип не е подадена все още", обясни той.

Хиподил и Ревю обаче ще бъдат в оригинални състави.

Капацитетът на мястото е 2 000 души. "Няма да бъде продаден нито билет повече, удобството на феновете е на първо място за нас", подчерта Светльо.

Зевзеците от група Ебанизъм също ще се изяват в шоуто.

Билети за гига вече се продават в "Ticketstream".

Пецко е т.нар. Малкия, Петър Станоев, с когото Контрол издадоха албума "Пазете си децата!" (1999). Групата имаше проблеми с някогашното Министерство на културата заради парчето от него "Зелените хубави площи".

"Защо рева" и "Луд по тебе" са песните, които се наложиха сред феновете на бандата, макар и предложени от друг вокалист, а не от титуляра Кольо Гилъна.

"Бялото вино" и титулният трак също бяха отлично приети по концертите тогава.  

Пецко имаше и своя банда - ПецкоКлецаФецко, по-късно.  

Паметното събитие - Хиподил, Контрол и Ревю, бе УНИКАЛЕН лайв ((пре)прочети репортажа на Бояна Атанасова и виж снимките на Елена Ненкова) в Зимния дворец в столицата на 22 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички