Famous Stars And Straps - мода от дръмъра на Blink-182 и у нас


Famous Stars And Straps - мода от дръмъра на Blink-182 и у нас

6526

"Famous Stars Аnd Straps" - една от най-уважаваните американски ърбън лайфстайл линии за дрехи и аксесоари, ще представи пролетната си колекция с парти у нас.

Купонът е в столичния клуб "Sugar" на 16 април. "Famous Stars Аnd Straps - Bulgaria" и "Blok Entertainment" се канят да съберат родния елит от  екстремните спортове и шоубизнеса. Поводът е Drop партито на пролетната колекция 2009. На фона на хип-хоп бийтове, миксирани от DJ Роулънд, ще дефилират последните модели от дрехи и аксесоари както за дамите, така и за господата.

Марката "Famous Stars and Straps" е основана от Травис Баркър (Travis Barker), барабанист на Blink-182.

Централата на компанията е в Онтарио, Калифорния. Създадена е през 1999. Дизайнът е инспириран от съвременната градската култура, екстремни спортове, хип-хопа и пънка.
 
Логото на марката е "F", което е интерпретирано като „буквата на честта”, защото с нея започват думи като "family", "famous" или "forever".
 
"Famous" e предпочитана марка от такива известни личности като Би-Риъл (Сайпръс Хил), Лил Джон, Раекуон (Уу-Танг Клан), Джа Рул, Тим Армстронг (Ренсид), DJ Премиер, Пол Уол, Бърдмен, Фърги (Блек Айд Пийс) и много други.

Най-новите рекламни лица на "Famous Stars Аnd Straps" са топманекенката Ким Кардашян и Обри О’Дей (Данити Кейн). Останалите в съзвездието са членове на скейт, ВМХ и мотоотбори, както и „нелегалният” тим от графити артисти, наречен “The Wild Ones”.

Ако дойдеш на партито, облечен с дрех на "Famous", влизаш безплатно, поясняват организаторите. Предвиден е бонус и за всички останали: те ще получат купон за намаление за стоките на бранда, които се продават в магазин "БЛОК" (улица „Юри Венелин” 1, София) или на http://www.famoussas.bg

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички