Гадни копилета: Светльо Витков в новия Playboy


Гадни копилета: Светльо Витков в новия Playboy

6496

Ha Светльо Витков - митичен фронтмен на Хиподил, а и на Дъ Леджъндс (The Legends) към днешна дата, е голямото интервю в 92-и брой на сп. "Playboy".

Повод екипът на изданието да се срещне с харизматичния музикант са изявите му като телевизионен водещ,

Обзорният материал „Good ViBRAtions” разкрива 10 повратни момента от историята на сутиена, а традиционният репортаж този път е от Виена. "Playboy" лично посети фабриката на Бьозендорфер и видя как се правят рояли и пиана.

На корицата на ноемврийския брой са Наталия Каракулева и Марина Байчева. Горещата двойна фотосесия е дело на Дилян Марков, а към изданието има и бонус – DVD с кадри от заснемането на сесиите с "Playmate Of The Year" 2009 - Златка Димитрова, певицата Лора Караджова, Силвия и Жени от „Сървайвър”, Лили и Зара от "Биг Брадър" ("Big Brother"), Мис "Свят Дупе" Криси Димитрова, топмоделката Гери Аролска и др.

Дискът включва още подбрани моменти от финалната гала вечер на конкурса "Playmate Of The Year" 2009, както и видео с няколко от красавиците в американското издание на "Playboy".

В рубриката „20 въпросаКуентин Тарантино разказва любопитни подробности от заснемането на „Гадни копилета”.

На страниците "Sex & Fun" ви чака материал „Оп@сни връзки”, разказващ за новите хоризонти, които се разкриват пред изневярата с помощта на новите технологии.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички