Hed P.E. и Ian Paice (Deep Purple) отблизо по "Фрактура"


Hed P.E. и Ian Paice (Deep Purple) отблизо по "Фрактура"

992

Премиера на новите клипове на Sonata Arctica, Nasty, Bad Omens и Ace Frehley предстои в поредния епизод на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 18 февруари.
   
В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Ian Paice (Deep Purple) (вдясно на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Hed P.E. за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Sylosis и репортаж от британския фестивал Download UK.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със Solence, ще видят как Beth Hart прави кавър на Led Zeppelin, класическата песен ще бъде на Morbid Angel, в Exotic ще бъдат представени Jiluka, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Cradle Of Filth в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Behemoth, Pearl Jam, Torchia, Bad Omens, Midnight, Dino Cazares, Riot V, Unearth и Shangri La също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още във Фейсбук на: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички