Пуснаха билетите за концерта на Алис Ръсел в България


Пуснаха билетите за концерта на Алис Ръсел в България

6062

Билетите за събитието "Bushmills Brothers With Soul", на което ще се изяви и британската вокалистка Алис Ръсел (Alice Russell), вече са вече в продажба, информираха организаторите.

Те са на цена от 20 лв. и могат да се купят от eventim.bg. В деня на концерта стават 25 лв.

Броени дни преди пристигането си в България, Алис представи най-новия си албум "Pot Оf Gold", като взриви със страхотно шоу Лодон на 1 октомври.

Публиката и критиците за пореден път признаха неподражаемия й талант. "New York Times" отбеляза: „...трогателно жизнен албум, подчертаващ искрения вокален стил на Алис Ръсел, а феновете, омаяни от невероятното й изпълнение, възкликват „Алис Ръсел - каква невероятна енергия”.

На 24 октомври в столичната зала „Универсиада” на специалното събитие на най-старото ирландско уиски - "Bushmills", българските меломани ще се са сред първите, които ще чуят новите й парчета на живо. За концерта си в България тя пристига със своя 7-членен бенд. Изпълнителката обещава гостуването й у нас да се превърне в незабравимо за всички с афинитет към качествената музика.
 
Както MySound.bg извести, след концертното изпълнение на Алис Ръсел на специалната вечер ще се изявят добре познатите артисти Найтмеърс Он Уокс (Nightmares Оn Wax Soundsystem (NOW). В България заедно с основателя на бандата - Джордж Евелин (George Evelyn) пристигат барабанист и две MC-а. Ричи Ранкин, прочут от изпълнението си с Руутс Манува (Roots Manuva) на феста "ParkLive" в София това лято, е първото МС, а на сцената ще се развихри и англо-американската певица Verbalicious.
 
Любопитна история се крие зад новия шести албум на формацията, който излезе на пазара 2008 и отбеляза 20- годишнината на бандата. Основателят й Джордж Евелин, известен още и като DJ Ease, решава да предприеме пътуване от родния си град в Северна Англия, Лийдс, до прочутия средиземноморски парти остров Ибиса, на който сега живее.

За да затвърди имиджа на NOW като банда, а не просто като един невидим музикант, записващ в студио, Eвелин натоварва китарист, басист и вокалист в един кемпер и докато гостува на артистите, с които е работил през тези 20 години, на път записва новия албум "Thought So". Музикалното пътуване на артиста е олицетворение не само на житейския му път, но и бележи 20-годишната му успешна кариера със световния лейбъл "Warp Records". Първите рилийзи на лейбъла са именно творбите на основателя на NOW.

И както "Bushmills Brothers With Soul" е изживяване за приятели, които oсвен еднакви/сходни ценности, споделят и общ интерес към соул музиката, така и групата е обединена около силното желание да създава качествената музика, с парчета, прелитащи през чил-аут, хип-хоп, соул и дъб.

Повече информация за предстоящото събитие ще намерите на www.bushmills-bg.com

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички