Рекорден брой посетители на страницата на Z-Rock


Рекорден брой посетители на страницата на Z-Rock

5396

Рекорден брой посетители в Интернет страницата на "Z-Rock" бяха регистрирани в периода на празниците по повод рождения ден на медията - 13 октомври.

За периода 12 - 16 октомври, средно дневно, по 5300 уникални IP адреса, 175 452 разгледани страници, и 646 050 кликвания. Всичко това има своето логично обяснение – празничната програма на "Z-Rock" предложи 100-процентов купон за всички, които са на честотите на рок радиото на България. Тържественият ефир беше обединен от посланието: “3 години "Z-Rock" благодарение на теб!”, не без основание се похвалиха от екипа на медията.

За по едно наздраве на любимото си радио и да разкажат незабравимите си рок истории, гости в студиото през седмицата бяха: Иван Черкезов; Ники Кънчев; Б.Т.Р.; Митко Кърнев; Одд (Odd Crew); гл. редактор на “Про-Рок” – Найден Колчев и др. Всеки ден в студиото на “HiJack Show” с Краси Москов, специалната програма “Hijack Аcoustic” предложи на слушателите незабравими и неповторими акустичните концерти на: Щурците; (Паникан Уайаскър) Panican Whyasker; Джендема; Der Hunds и Милена.

Големите тържества в "Z-Rock" продължават, защото до 21 октомври ще се раздадат 100 билета за култовата група Зи Зи Топ (ZZ Top), а петима от верните слушатели освен билет ще получат и “мийт енд грийт” пропуск или възможност за среща с брадите тексасци и автограф.

Повече за играта за 100 билета, влез на:

www.zrockbg.com
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички