Сливен, дръж се! Дъ Помориънс свирят в града довечера


Сливен, дръж се! Дъ Помориънс свирят в града довечера

5177

Дъ Помориънс (The Pomorians) ще свирят в Сливен довечера.

Изявата е в клуб "Тангра".

Посещението е първо за формацията. Интересен факт е, че част от музикантите се появяват последно в града през далечната 1996, тогава в редиците на Артери (Artery).

Събитието е организирано със съдействието на столичния клуб "Строежа", като съответната вечер ще бъде изцяло обогатена с алтърнатив диджейски сет, включващ разнообразна комбинация от инди рок, ска, пънк, неометъл, хардкор, олдскуул хип-хоп, бритпоп и ню уейв в различни дози.

Началото е обявено за 21.30 ч., а входът е на символичната сума от 3 лв.

Бандата пристига в Сливен в тричленен състав, като към Янко Бреков (вокали, китара, бузуки) и Красимир Керкинов - "Кемала" (бас, китара, бек вокали), на барабани ще се присъедини и Тихомир Люцканов, популярен от участието си в Некроменсър и ранния състав на Артери.

Шоуто е замислено на два сета, в които освен авторските парчета на проекта, ще бъдат включени няколко кавъра, както и част от репертоара на Артери.

Групарите залагат на весели и емоционални текстове, но, за разлика от Артери, звученето им е по-близко до ска и реге, плюс привичните за саунда им гръцки и български етно мотиви.

Последните са особено силно изразени в живите участия на бандата в чужбина, където характерните за бузукито звуци оцветяват с допълнителна екзотика.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички