Списание Rolling Stone вече и в България от 9 ноември


Списание Rolling Stone вече и в България от 9 ноември

7649

Списанието-икона, което прогнозира, анализира и създава тенденциите в световната музикална индустрия -  Rolling Stone, навършва 42 години на 9 ноември.

В същия знаков за биографията на изданието ден изданието ще се появи и у нас. На корицата на първия български брой е  поп идолът Роби Уилямс (Robbie Williams). Присъствието му с интервю и снимки е ексклузивно за пилотния брой на музикалната библия у нас.

Главен редактор е Анелия Илиева, а лицензът за издаване притежава "Сивир Пъбликейшънс".

Редакторският екип заяви намерението си съдържанието на българския Rolling Stone да следва духа и традициите на американското издание. Освен статии, посветени на музика, то ясно ще заявява своята оценка по теми от обществен и политически характер.

Йън Уенър, основател и главен редактор на Rolling Stone, коментира старта на списанието в България с думите: “Очакваме то да изиграе съществена роля в отразяването на музикалните и развлекателни интереси на младите хора в България, както успешно го прави в САЩ повече от 40 години. Радва ни мисълта, че публиката на списанието продължава да се разширява. Възхищаваме се на оптимизма и ентусиазма на българския екип в неблагоприятния икономически климат.”

Вече близо половин век изданието е един от безспорните лидери сред печатните медии. Рецензиите в списанието са критерий за качествена музика и кино и висока оценка за творчеството на всеки артист, публикуван на неговите страници.

Rolling Stone излиза на осем езика в над 15 държави по целия свят.

Междувременно издателите на списанието подаравят по един абонамент за цяла година чрез ефира на радио Z-Rock до 6 ноември.

Твоят шанс да четеш безплатно 12 месеца Rolling Stone е в шоуто на Елена РозбергГолият обяд”.

За повече информация: "Z-Rock" на 89.1 MHz, или онлайн: http://zrockbg.com/online.php

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички