Точно 20 градуса за Симпъл Майндс преди концерта им в София


Точно 20 градуса за Симпъл Майндс преди концерта им в София

4970

Симпъл Майндс (Simple Minds) са поискали в гримьорните на всички членове на бандата температурата да е точно 20 градуса преди изявата им у нас.

Както MySound.bg извести, знаменитите шотландци събират българските си фенове в зала 1 на НДК от 20.00 ч. утре вечер, 14 декември.

Желанието на гостите е гримьорните да са оборудвани с меки дивани, закачалки, огледало в цял ръст, хладилник и кутия за лед. Всички напитки трябва да са ледено студени. Джим Кър и компания искат хавлии с тъмен цвят на сцената, голяма гардеробиерна зад нея, отделно от гримьорните си. Музикантите са едни от най-елегантните фигури в рока: в началото на 80-е заедно с Дейвид Боуи и Рокси Мюзик те вкараха костюма и изискания вид като контраст на пънк рок визията.

В менюто за деня организаторите на концерта - "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни", трябва да се погрижат да има вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати. А 30 минути преди саундчека за бандата ще има осигурени прясно изцедени портокалов сок, сок от боровинки, маркова минерална вода, изобилие от пресни боровинки, малини и къпини, безсолни ядки – кашу и лешници, манго и авокадо, чай, сервиран в порцелан, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело мляко.

По-късно българската публика ще гледа на живо една от най-интересните и влиятелни банди в рока, предвождани от един от най-уникалните вокали в историята на музиката въобще – Джим Кър. Той пази феноменалния си глас, като не близва алкохол. Симпъл Майндс са обещали близо двучасов сет, в който ще прозвучат както съвсем новите им парчета, така и всички незабравими класики като "Don’t You (Forget About Me)", “Belfast Child” и “Alive Аnd Kicking”! За концерта групарите са поискали от организаторите специален дизайн на осветлението, който да направи атмосферата по-интимна и клубна.

Минути преди шоуто си рокаджиите ще се здрависат с десет от най-големите си български почитатели. Джим Кър и компания ще са ексклузивни гости в пилотния брой на новото ТВ шоу на Иван и Андрей по "Нова Телевизия" утре.

Гостите пристигат у нас след шоу в родната си Шотландия. След София ще забият в Букурещ, а в самия край на своето "Graffiti Soul" турне Джим и Ко. ще свирят в Холандия и Германия.

След 30 години на сцената, шест номер 1 албума в Обединеното кралство, невероятни лайв шоута и цяла огърлица от хитове, по-рано тази година Симпъл Майндс се завърнаха с нов студиен проект, 15-и в кариерата им – "Graffiti Soul". Песните в него са с много съвременен звук, но съдържат и всички характерни елементи, направили през годините това, заради което бандата има милиони фенове по целия свят и съвсем справедливо е наредена сред законодателите на новата романтика.

Билети на цена от 30 до 80 лв.: www.eventim.bg

За повече инфо:

www.becbg.com
www.simpleminds.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички