Хайде на пребогатия музикален миш-маш и... пълни чаши за многото рожденици - в епизода на Плешивото куче тази събота


Хайде на пребогатия музикален миш-маш и... пълни чаши за многото рожденици - в епизода на Плешивото куче тази събота

1168

Приключенията на Плешивото куче продължават с поредния епизод на меломанското предаване в ефира на програма "Христо Ботев" тази събота.

ЧРД на:

- Германската певица Петра Цигер. "Суперфрау" в звукозаписното студио, под светлината на прожекторите с новия си бенд и в политиката.

- Рус(к)ата вокалистка Полина Гагарина (няма общо с космонавта). Московчанката в сингли и албуми, от конкурса "Евровизия" до концерта в подкрепа на Путин и президентския Съвет по култура и изкуство на Федерацията.

- Христо Намлиев, завършен майстор на класическата музика, професионален музикант, който си вади хляба с музика и е виден автор на отделни теми и цели композиции за игрални и документални филми, за драматични и куклени представления, за мюзикъли и продукции, невлизащи в никакви определения - близо двеста от всички жанрове. Носител на престижните театрални награди "Икар" и "Аскеер". Повелителят на хамънд органа Нам (на снимката) - във и извън най-хипарливата българска банда Херман'с Улф бенд, от 1 л., ед.ч.

- Дитер Бир на 80. Певец, композитор, китарист и кийбордист, носител на голямата национална награда на Германската демократична република от 1982 година, известен още с артистичния псевдоним "Машината" като фронтмен на група Пудис.  

- Буркхард Лаш - топлата връзка между Петра Цигер и Пудис.

- Горан Брегович. Солово. С Биело дугме. И кръстника на пънка Иги Поп (между български народни певици) - за седмото изкуство.

"Плешивото куче" с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички