Rotting Christ на десант в София на 26 февруари


Rotting Christ на десант в София на 26 февруари

1405

BGTSC представя: концерт на екстремната гръцка банда  Rotting Christ, който ще се състои  в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа на 26 февруари.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на пасовете не е необходимо да бъдат разпечатана. Та може  да бъде сканирана директно от телефон.

До 14 януари билетите ще са на цена от 30 лева.

Всички фенове под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

То ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването. Към момента те са: всички възрасти влизат с валидни "зелени" сертификати, 72 часа за PCR тестове, до 48 часа за бързи тестове за антигени.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички