Танцова еуфория в Dancing Stars. Бляскавото шоу започва в ефира на bTV този вторник


Танцова еуфория в Dancing Stars. Бляскавото шоу започва в ефира на bTV този вторник

1332

bTV заложи в най-гледаното телевизионно време тази пролет на три световни формата, обединени под мотото "Разнообразието, което ни свързва".

Dancing Stars ще грабне зрителите от 20 февруари, вторник, от 20.00 часа, с емоциите и изпълненията на родни  суперзвезди, селекционната комисия и забавните водещи Алекс Раева и Краси Радков.

16 популярни личности се впускат в атрактивното шоу. Страст и умения в овладяването на сложните стъпки ще демонстрират 8 харизматични дами, готови да се преборят за титлата "кралица на бала". В танцовата битка се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, певиците Dara, Емануела и Мила Роберт, наравно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска амбиция под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете в Dancing Stars също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната надпревара и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков, който се превърна в любимец на публиката, и колегата му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала "Съни бийч", ще добавят артистичност и хумор в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, певеца Емрах Стораро и победителя в първия сезон на "Ергенът" Виктор Стоянов. Сред претендентите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на Остава Свилен Ноев.  

Четирима безспорни професионалисти ще следят под лупа звездите на дансинга, ще поощряват успехите им и ще отбелязват техните грешки.

С огромния си опит и авторитет в журито влиза златното момиче, легендарна треньорка и президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, под чието крило ансамбълът ни спечели много европейски и световни титли и донесе историческия златен медал от Олимпиадата в Токио. Като петкратна европейска шампионка и съдия в Dancing Stars, тя ще изисква пълна отдаденост и перфекционизъм от участниците в новия сезон.

Съдийското място в танцовото риалити ще заеме още едно познато и обичано име - Галена Великова. Тя е дипломиран юрист и доктор по танцова терапия, лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, европейски вицешампион, петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор на редица шампиони от различни държави. Претендентите за славата ще бъдат подложени на градивната критика на международнопризнат съдия, журирал както най-престижните конкурси по спортни танци, така и световноизвестни телевизионни състезания в редица държави и континенти, включително в Холивуд.

Към респектиращата комисия на Dancing Stars ще се присъединят още двама експерти от висок международен ранг, които са двойка и на дансинга, и в живота. Франциска Йорданова - Папкала е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. Нейният съпруг, полякът Томас Папкала, е бил трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес е консултант и съдия на най-престижните турнири в света. След като достигат върха на успешната си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти.

В Dancing Stars строгият и спокоен Томас, който говори добре български, и емоционалната и емпатична Франциска ще добавят много емоция и смях към танцовото риалити. Като семейна двойка, която е заедно от години, двамата обичат да спорят разгорещено и тяхната неподправена комуникация ще ги превърне в новите любимци на България, уверяват от медията.

Освен от професионалното жури, участниците ще бъдат оценявани и от зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички