Рут Колева и SouthWick. Две в едно


Рут Колева и SouthWick. Две в едно

5865

Рут Колева и SouthWick ще споделят обща сцена за изява в Sofia Live Club.

Модерните млади ще се развихрят на 21 октомври, петък.

Публиката ще стане част от една нова идея и дори нов тип мислене. Събитието ще е първо, но не и последно. Няма да видите просто концерт. Нито пък "общ проект" или "дует". Ще видите нов тип общуване на сцена, ново изразяване. Защото Рут с нейния бенд и SouthWick са музиканти и личности от новото поколение. За тях хоризонтите са по-широки отпреди, а това си заслужава да се види. Артистите се обединяват, за да покажат, че съвременната българска музика е съвременна световна музика, поясняват организаторите.

"SouthWick са повече фънк, аз съм повече соул, независимо от това, смесени двата стила правят една страхотна комбинация", казва Рут. Не по-малко впечатляващи са и посланията, от които започва всичко: качествената музика в България се случва и главни отговорници за това са младите банди, за които няма граници – както в музиката, така и в мисленето. Доказателство за това е и фактът, че двете формации залагат на авторска музика и сами работят за себе си.

По едно и също време излизат и двата нови сингъла, които имат всички качества да завладеят радиоефира. Както MySound.bg вече огласи, "Pink Skies" е дебютът на SouthWick. Парчето е с ар-ен-би звучене и разказва историята, която всеки е преживявал. Автор на музиката и текста е тромбонистът Божидар Василев (TromBobby). Премиерата на клипа, чийто режисьор и оператор е Добрин Кашавелов, се състоя в Студио 5 на 13 октомври.

Новото парче на Рут - "Защо", дава заявка да е поредният хит на певицата. Нейни автори са Rachel Row и Кинк (KiNK), с които вокалистката не спира да работи. Видеото към песента, задаваща най-важния въпрос, ще е готово до края на месеца.

На концерта в Sofia Live Club ще прозвучат песните от албума "Within Whispers". Освен тях, Колева е подготвила и две чисто нови парчета, които ще представи за първи път – съвместна нейна композиция с холандския китарист Рори Ронде ("Stop Waisting Time") и песен на Филип Александров (Фи).

Съпортът също не е случаен – DJ Мартен (DJ Marten) (Funk Da Disko), ще се погрижи нивото на емоции и забавление да не спадне нито за секунда.

Дали Рут и SouthWick ще ни изненадат със съвместна песен, предстои да разберем съвсем скоро - с такова (риторично) питане завършва анонсът за събитието.

А по-правилният въпрос, според MySound.bg, е кога.

?

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички