Slayer в оригинален състав у нас за Loud Festival 2012


Slayer в оригинален състав у нас за Loud Festival 2012

2441

Слейър (Slayer) ще бъдат хедлайнъри във втория ден на Loud Festival 2012.

Както MySound.bg вече информира, събитието ще се състои в Парк Летище София (до Терминал 2) на 2 и 3 юни. Най-тежката група от т.н. The Big Four (Голямата траш четворка) ще закрие дебютното издание на феста.

Бандата бе сред акцентите в първото издание на Sofia Rocks 2010.

Слейър - една от групите, отговорни за траш метъл манията през 80-е и едно от най-големите и уважавани имена в метъл средите и към днешна дата, е на сцената славно над 30 години. Доста музиканти минаха през формацията по време на турнетата ѝ напоследък, но сега бандата ще пристигне в оригинален състав. В дискографията ѝ дотук са 11 студийни албума. Том Арая (Tom Araya), Kerry King, Dave Lombardo и Jeff Hanneman са изнесли десетки турнета в цял свят, имат 5 номинации и две награди "Грами" (Grammy).

"Reign In Blood" (1986) е считан за един от най-тежките албуми в метъла и е от огромно значените за по-късното развитие на тежките стилове. Последният засега студиен проект на Слейър - "World Painted Blood" (2009), отбеляза известно завръщане към корените и траш класиките от ранните им албуми. Музикантите работят по нов материал, като се очаква следващият им запис да се появи по-късно тази година.

Родните фенове на коравия саунд ще могат да видят на Loud Festival 2012 полските дет/блек метъли Behemoth, легендарните W.A.S.P.,  техничарите Meshuggah и траш машините Анайълейтър (Annihilator). И това не е всичко: очаква се организаторите Loud Concerts да обявят допълнително още участници в афиша на събитието.

Двудневни билети за него на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg  (магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други) и чрез www.eventim.bg.

 Повече подробности - на:

www.loudfestival.bg

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички