Girls Aloud на нов глас


Girls Aloud на нов глас

3408

Cheryl Cole (Черил Коул), Nicola Roberts, Kimberly Walsh, Sarah Harding и Nadine Coyle от успешната поп група Girls Aloud (Гърлс Алауд) са отново заедно.

Британската формация ще издаде компилация с най-големите си хитове, част от която ще бъде и новият ѝ сингъл - "Something New". Той ще прозвучи на 18 ноември като част от отбелязването на 10-годишнината на групата.

Затова и - логично, албумът е наречен "Ten". 26 ноември е датата на официалната му премиера. Специална версия на колекцията ще бъде издадена с втори диск, съдържащ 10 песни, селектирани от феновете. Според тях най-популярното парче на любимците им е "Memory Of You", което бе издадено като Б-страна на сингъла "The Loving Kind" (2009.
"
Петте вокалистки, които дебютираха пробивно със "Sound Of The Underground" (2002), се стягат за турне във Великобритания през февруари 2013, пояснява "Контактмюзик".

Girls Aloud са от малкото изпълнители, създадени от конвейера на риалити програмите, които успяха да преодолеят синдрома на 15-те минути слава и да изградят впечатляващи кариери. Характерна за формацията е поп музика от висока проба, чиито качества се доближават до типичното осемдесетарско звучене.

Впечатляваща е и вокалната спойка между изпълнителките, които очевидно могат да изпеят без проблеми каквото си поискат.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички