Асен и Милена – една различна реaлност


Асен и Милена – една различна реaлност

3884

Формацията на Асен и Милена ще свири в столичния клуб Студио 5 от 18.30 ч. на 7 май, вторник.

Както МySound.bg неведнъж е обръщал внимание, Asen & Milena Group (www.asenmilenagroup.com) преоткрива българския фолклор, като го съчетава деликатно с класическа музика, джаз и южноамерикански ритми. Съвременните им интерпретации са посрещнати с въодушевление на участията им в международни фестивали, както и на концертите в България, Сърбия, Люксембург, Белгия и Франция.

"Милена Караджова (вокал) и Асен Маринов (китара) имат специалния талант, когато са на сцената, да ни пренесат в друго време, друго пространство, друго състояние на духа. Техните български народни песни, изпълнени с нежния глас на Милена и с ренесансовите нотки на китарата на Асен, са омайващи и мили. Или сме в двора на къщата на баба, или някъде в планината, високо – но там, където спомените и мечтите са истински, въздухът е чист и опиянява, а просторът – да, той е необозрим", казва за тях Светослав Николов, Джаз FM Радио.

"Асен и Милена превръщат музиката си в убежище за емоционални прозрения за щастието, сладостта, умиротворението, близостта и традицията...", П. Пламенов, в-к Култура.

На 7 май заедно с Асен, Милена и Християн Георгиев - кавал ще участват и специалните гости Станимира Найденова - цигулка, Костадин Ланджов - китара и Милена Давидова - tribal fusion bellydance.

Вход - 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички