Italo Business и Drumcode в парти център 4 км


Italo Business и Drumcode в парти център 4 км

3068

Дойде време за старт на зимния техно сезон.

За да бъде 26 октомври незабравим, Renesanz са поканили двама специални диджеи в столичния парти център "4 км". Първият от тях - италианецът Angy Kore от Italo Business - няма нужда от особено представяне, особено след като през изминалата година се изяви на всички големи европейски фестивали. Изненадата идва с втория гост: Mikael Jonasson (Стокхолм), който е нагледен пример защо шведската техно школа е една от най-силните и уважаваните в света.

Музиката му се издава от Drumcode, Phobiq, Analytictrail, Respekt, Harthouse, Figure, Sleaze, Octopus и Driving Forces, а траковете му са неизменна част от сетовете на Adam Beyer, Len Faki, Joseph Capriati и други. Не на последно място: Mikael пуска от грамофони - все по-рядка гледка, която винаги си заслужава. Италия срещу Швеция, ще бъде вълнуваща техно вечер!
 
Събитието ще се проведе в голямата зала на парти центъра, а заедно с гостите зад пулта ще застанат още Balthazar & JackRock, Vladin, Fartech, Sajet и Morgan Mexx.
 
Билети от 16 лв. и ВИП-ове от 25 лв. се продават в мрежата на Eventim в цялата страна (магазини Germanos, Office 1, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", бензиностанции OMV и други), както и онлайн.
 
Събитието във Facebook:
http://www.facebook.com/events/533093133425767

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички