Финалистите в X Factor преди Фондацията в Арена Армеец


Финалистите в X Factor преди Фондацията в Арена Армеец

2914

Талантите от X Factor открият концерта на Фондацията и ще застанат до едни от най-големите легенди на българската музика.

Както MySound.bg вече огласи, дългоочакваното шоу на супергрупата е в столичната зала "Арена Армеец" на 10 ноември.

Участниците в риалити форма̀та ще представят обща песен преди изявата на ветераните. Финалистите вече активно се подготвят за голямото музикално събитие, като до последно ще запазят в тайна дали ще изпълнят българско парче или световен хит.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще излязат пред хилядите фенове заедно с трима много специални гости – Валди Тотев и Георги Марков от Щурците и Константин Цеков от ФСБ.

Концертът на Фондацията, продуциран от "Артишок", този път обещава да започне акустично и нежно, но да продължи доста по-твърдо и на повече гласове, предвид гостуващите вокалисти.

Самият Кирил Маричков сподели, че "няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер". Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев", добавя още Кирил Маричков.

Подгряването за концерта на Фондацията ще започне още тази вечер на сцената на X Factor, когато именно супергрупата в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и  Дони ще бъдат специални гости. След тяхното изпълнение обаче ще настъпи развръзката за двамата финалисти, които ще се борят в днешната вечер на елиминациите.

Каква ще бъде последната дума на журито? Кой ще напусне шоуто и кои ще бъдат песните, които участниците ще извадят като свой "жокер" за спасяване, ще стане ясно тази вечер, от 22.00 ч. по Нова.
  
Билетите за концерта на Фондацията на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център на НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, книжен център "Гринуич", "На тъмно", а в работно време и от офиса на "Тикетпортал" на улица "Цар Иван Шишман" №7.

Концертите на X Factor са във вторник от 21.00 ч. и в четвъртък от 22.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички