НепознатиТЕ събира АББА по bTV


НепознатиТЕ събира АББА по bTV

3991

Уникална среща на четирима легендарни музиканти предстои в ефира на bTV.

АББА не са се събирали от 1982, когато групата се разпада. Като едни от големите фенове на шведската четворка, журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев успяха да се срещнат с Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрида в годината, в която светът отбелязва 40 години от триумфа им с песента "Ватерло" на Песенния фестивал на "Евровизия" през 1974. Те са герои във филма "АББА завинаги", който ще бъде излъчен от 15.00 часа на 20 декември, събота.

Както MySound.bg вече огласи, лентата бе в афиша на тазгодишното издание на "Киномания".

Историята на АББА не е сензация! Тя е обикновена среща на необикновени таланти, които преживяват своето лично Ватерло, но не се оставят то да бъде единствено. Историята им наподобява филм. Не холивудски, а просто шведски. В нея съжителстват елементи от великата северна сага , преплитат се триумф и трагедия, богатство и бедност. Къде са днес Агнета, Бьорн, Бени и Фрида, какво ги свързва и разделя ще научат зрителите на документалната поредица "непознатиТЕ".

Лично от членовете на легендарната четворка зрителите ще разберат защо АББА отказаха оферта от 1 милиард долара, за да издадат нов албум и да направят световно турне, какви тайни крият четиримата и защо показаха живота и творчеството си в музей.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички