Кой спечели пропуск за концерта на Fuel Fandango


Кой спечели пропуск за концерта на Fuel Fandango

3809

Поредното издание на любимата ви рубрика "MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Off On Entertainment, организиращи поредния концерт на Fuel Fandango у нас. Както е известно, изявата на екзотичното испанско дуо е в Sofia Live Club на 4 април.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича барабанистът, който се изявява в концертите на Fuel Fandango?

Вярното е: Carlos Sosa.

Честито на Боян Брезински и Тодор Киряков.

Абсолютно влюбени в родната публика, Nita и Ale Acosta подготвят поредната си възпламеняваща изява у нас. Гостуването им ще бъде вдъхновяващо, незабравимо и много цветно, с личен комплимент от Ale Acosta към всички музикални ценители – едночасов дийп хаус сет, в който присъстващите ще се потопят веднага след края на шоуто на Fuel Fandango.

Проектът е сформиран през 2009 от певицата Nita и продуцента и диджей Ale Acosta, номиниран за най-добър продуцент на Latin Grammy Awards и Spanish Music Awards предишната година. Работил е с артисти като Enrique Morente, Chambao, Buika, Muchachito и много други.

Nita е млада тогава певица, но с голям опит. В ранна възраст започва да пее испанска Copla и различни стилове на фламенкото. Участва в много соул, фънк и електронни проекти. Вокалните й изпълнения звучат еднакво успешно както на испански, така и на английски. За нея критиците казват, че е истински огън на сцената.

След успешния дебютен албум през 2010, с който се представят на света, двамата реализират "Trece Lunas" през април 2013. Nita и Ale Acosta не се определят като революционери в музиката, но всеки път се стремят да правят нещо ново и различно. Дебютът им може да се разглежда като претенциозен, но в "Trece Lunas" те са задвижени от желанието за нововъведения и да не повтарят това, което други вече са направили.

Междувременно все още може да тестваш късмета за пропуск и да видиш на живо омайната Анастейша

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички