Последни новини за концерта на Machine Head в София


Последни новини за концерта на Machine Head в София

2824

Както знаете, на 24 септември в столичната зала "Универсиада" ще се проведе очакваният вече единадесет години концерт на Machine Head, част от световното турне "An Evening With Machine Head".

Няма да бъдат давани интервюта, няма да има фотографи, няма да има подгряваща група. Желанието на музикантите е да останат с феновете си за една специална вечер и преживяване, запечатено като несравним спомен. Шоуто ще е с продължителност от минимум два часа, а сърдечното видеообръщение към българските почитатели може да видите по-долу.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19.30 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към булевард "Шипченски проход") в интервала от 19.30 до 20.45 часа.

Групата ще излезе на сцената в 21.00 часа. "С естетическата си омраза, рояците скакалци и под 10-тонен чук, Роб Флин и компания със сигурност ще смажат българските си фенове", се казва в обръщение на родния фен клуб на американската банда.

Както и преди, екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети, акредитации и покани:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява.

Местата в залата не се фиксирани. Посетителите трябва да притежават  редовен билет, акредитация или покана. Изключение са единствено деца до 7 години (включително), които ще бъдат допускани без билет, но с придружител, притежаващ редовен билет и 2 копия от акта за раждане на детето. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същ билет, а излизането от мястото е окончателно.

Лица под 18 години:
Всички лица под 18 години влизат с придружител. Както на всички големи концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени  от него 2 броя декларации. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, който притежава  редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години. ИЗТЕГЛИ ДВА БРОЯ ДЕКЛАРАЦИЯ.  

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, може да представите предварително нотариално заверена декларация.  Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видеокамери и  фотоапарати;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:
По време на концерта в залата снимането и видеозаснемането е абсолютно забранено. В залата няма да бъдат допускани лица с фотоапарати и камери по никакъв повод. Приносителите на снимачна техника ще бъдат връщани - няма да има пункт за съхранение по време на събитието. Телефони и смартфони ще бъдат допускани, като използването им в залата по време на шоуто не е желателно, а употребата на светкавица не разрешена независимо от повода. Концертът може да бъде заснет. Общите площи ще бъдат заснети с цел сигурност. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА пред залата!ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Моля, сигнализирайте охраната или персонала на концерта.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети:

Билети - до деня на концерта по 50 лева могат да бъдат закупени почти  от всякъде. Разпространени са онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Fast Pay ("Фаст Пей"), Билетен Център НДК, Дворец на културата и спорта във Варна или от билетна каса пред общината в Пловдив. За всички събития на BGTSC пропуски се продават в бензиностанциите на OMV в цялата страна денонощно.

При налични билети в деня на концерта и на входа на залата цената им  ще е 60 лв.

Допълнителни въпроси може да зададете на events@bgtsc.eu  

Видеообръщение от Machine Head:

https://youtu.be/SNrYu2O3pFM

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички