Спечели безплатен пропуск за концерта на Joe Satriani!


Спечели безплатен пропуск за концерта на Joe Satriani!

3641

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" прждължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Loud Concerts, по чиято покана Джо Сатриани (Joe Satriani) ще свири за деветата годишнина на Z-Rock в зала 1 на НДК в София от 20.00 часа на 11 октомври.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят пропуск за концерта на виртуозния китарист. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последият албум на Joe Satriani?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Satriani

Очакваме до 22.00 ч. на 9 октомври, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Повелителят на струните ще представи пред българската публика най-доброто от дългогодишната си кариера, както и пиеси от своя актуален - 15-ти студиен албум, по повод 9-ия рожден ден на Z-Rock. Родното радио е винаги в епицентъра на всички горещи събития в страната.

Освен суперуспешен солов изпълнител, който пълни зали по цял свят от 1996, Joseph Satch Satriani, наричан "професор Сач", участва и в турнетата на създадения от него проект G3 – над 3-часови шоута с аксмените Steve Vai, John Petrucci, Eric Johnson и Steve Morse над две десетилетия.

В последните години нашумя и чрез формацията Chickenfoot, в която се подвизава с бившия фронтмен на Van Halen Sammy Hagar и басиста на бандата Michael Anthony и барабаниста на Red Hot Chili Peppers Chad Smith.   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички