Горещо на Nordic Soundscapes vol.2 в Tell Me Bar


Горещо на Nordic Soundscapes vol.2 в Tell Me Bar

4155

Nordic Soundscapes - вечерта, посветена на скандинавската инди и електронна музика, се завръща с второ издание в столичния Tell Me Bar от 22.00 ч. на 21 януари.

Селекцията на музиката отново ще бъде ориентирана към скандинавското инди и електронно звучене и ще включва парчета и ремикси на Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke и oще много други страхотни банди и диджеи от северните страни на Европа - Швеция, Норвегия, Финландия, Исландия и Дания, уточняват организаторите EventEase. Зад пултовете този път ще застанат Sayulke и Мartin.

Martin е меломан и движещата сила на artnewscafe, подбира изцяло музика на заведението, както и част от плейлиста на онлайн радиото LMEY. Отдавна е фен на скандинавското звучене. Сетовете му варират в различни стилове. Винаги подбира музиката си спрямо атмосферата и настроението на околните. Има изяви както в Пловдив, така и в софийските клубове Fargo, Void, бар Kick's, Jules Verne и други.

    https://beta.mixcloud.com/artnewscafe
    
Sayulke, съосновател и част от диджейския състав на аудио-визуалния колектив Мелформатор, харесва многообразието в музиката, но предпочита основно електронния саунд. Обича добре композирания микс, за него обаче най-важна е емоцията, пресъздадена чрез музиката. Скандинавскoто звучене винаги е било определящо за неговия вкус, а сред любимите му изпълнители са Kiasmos, Samaris, GusGus, WhoMadeWho, Royksopp, Тrentemoller и Sigur Ros и други.

    https://soundcloud.com/melformator

Вход: 5 лева.

Tell Me Bar е на ул."Иван Вазов" 12.

Допълнителна информация за събитието - на:

https://www.facebook.com/events/1289518234441544/?active_tab=about

https://www.facebook.com/eventeaseparty/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички