Evanescence и Guano Apes идват за Hills Of Rock 2017


Evanescence и Guano Apes идват за Hills Of Rock 2017

3682

Evanescence и Guano Apes са първите големи имена, обявени за първото издание на фестивала Hills Of Rock, който ще се проведе на 30 юни и 1 юли. Събитието ще се реализира всяка година, включено в рамките на инициативата ПловдивЕвропейска столица на културата
Три сцени, всяка със свой собствен музикален стил и звучене, ще има на Hills Of Rock: Главна сцена (Main Stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена ("На тъмно"). Във фестивала се очаква да вземат участие над 30 артисти и групи. Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи. Освен Evanescence и Guano Apes (на снимката) в афиша на събитието са британската рок група RavenEye, шведските метъли Imminence и нашите  Sevi, Siluet, Krossfire и Dream Skiller. 
Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив (без трибуните да бъдат използвани), а двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на звуците.
Ограничено количество промо билети за целия фестивал на цена от 80 лева - в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини "На Тъмно", както и онлайн чрез Eventim.bg и TicketPro.bg 
Цените ще се повишават на няколко етапа до старта на фестивала и след анонсиране на нови групи, поясняват от екипа на "София Мюзик Ентърпрайсис".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички