Обявиха пълната програма на Hills Of Rock 2017


Обявиха пълната програма на Hills Of Rock 2017

3870

Точно 32 групи ще се изявят на първото издание на пловдивския рок фестивал Hills Оf Rock 2017.

Както MySound.bg вече информира, събитието ще се проведе в парка около Гребен канал на 30 юни и 1 юли.  Вратите ще отворят в 17.00 часа, а първата банда, която ще се качи на главната сцена, ще бъде Krossfire. 20 минути по-късно започва програмата и на World Stage с появата на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21.00 часа във всеки от дните. Цялата програмата по дни, сцени и часове - във Фейсбук страницата на Hills Оf Rock, както и на www.hillsofrock.com

Уикеда отпадат от програмата на фестивала по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на шест нови групи към Hills Оf Rock 2017 – Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

Hills Оf Rock 2017 ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене. Всички плащания на фестивала ще стават със специалната фестивална карта Hills Оf Rock Card. Повече информация за това - на сайта на фестивала.

Освен стандартните билети, в продажба са и специални еднодневни билети с ВИП-кетъринг, които ще включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лева, а местата са ограничени.

Всички типове пропуски за събитието и за къмпинг зоната може да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини "На тъмно", както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът Hills Of Rock ще се реализира ежегодно и е част от програмата на ПловдивЕвропейска столица на културата 2019.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички