Йълдъз Ибрахимова ще открие Банско Джаз фест 2017


Йълдъз Ибрахимова ще открие Банско Джаз фест 2017

4159

Йълдъз Ибрахимова отново ще гостува на Банско джаз феста.

Звездата на две държави ще открие юбилейното ХХ-то издание на фиестата с концерт в балната зала на "Гранд хотел Банско" от 20.30 ч. на 4 август.

Примата с необикновен гласов диапазон и забележителна вокална техника, която е на сцената повече от 30 години, ще се изяви с Биг бенд Благоевград и солисти под диригентската палка на Борис Янев в нощта преди официалното откриване на фестивала. Както MySound.bg нееднократно писа, той ще се състои от 5 до 12 август.

Биг бенд Благоевград е създаден от Борис Янев към Община Благоевград през 1993. Богатият му репертоар включва най-известните суинг, блус, поп, рок, фънк и латино пиеси.  

За разлика от останалите събития в афиша на проявата, които са с вход свободен, концертът на Йълдъз е с билети. Те ще се продават на рецепцията в хотела. (За резервации: 0700 12 120). Цена - 20 лв.

Огромната популярност, която Банско Джаз фест придоби през годините сред музиканти, специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в един от най-значимите международни културни форуми на Балканите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички