SofiaMezi в Западния парк между 20-ти и 24-ти септември


SofiaMezi в Западния парк между 20-ти и 24-ти септември

4418

Големи сръбски и български звезди ще огласят известния фестивал на балканската скара SofiaMezi, който ще се проведе в Западния парк от 20-ти до 24-ти септември.

В рамките на 5 дни фондация "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Столична община ще зарадва с истински празник посетителите. Нашумелият сръбски поп певец Амар Гиле, както и хитовите изпълнители Кеба и Бобан Здравкович ще блеснат във вечерните концерти на феста. На сцената ще се изявят още легендарната група Сигнал и Борис Солтарийски. Точно в 10.00 ч. на 20 септември е официалното откриване, а на 23 септември празнично в събота от 12.00 часа ще дадат тон на хорото фолклорните певици Славка Калчева и сестрата на ПреславаИвелина Колева. Всички концерти са с вход свободен.

Организаторите на фестивала са подготвили вкусотии, които ще бъдат приготвени от най-добрите кулинарни майстори, стотици скари и барбекюта.

Атрактивната програма е изпълнена с много изненади и интересни състезания като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета и всички те са с вход свободен, подобно на концертите. Стотици награди очакват участниците и гостите. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, атракции, гимнастика, лунапарк и много сладки изкушения. Екипът обявява и своя нов проект- SofiaMezi Academy. Всички самодейни, танцови и певчески състави или солови изпълнители, които желаят да се изявят на сцената на фестивала в периода от 20-ти до 24- септември на територията на Западен парк, могат да заявят участие на телефон – 0888703040. В неделя, 24 септември, най-добрите от тях ще бъдат отличени – за 1-во място – 300 лв. и статуетка, 2-ро място - предметна награда и статуетка, а 3-то място – статуетка.

Програмата на концертите по дни:

20 септември (сряда) от 20.00 часа – Амар Гиле и Виво Монтана

21 септември (четвъртък) – Борис Солтарийски и Йорданис Агапитос

22 септември (петък) – Бобан Здравкович и Дарко Филипович

23 септември (събота) – 12.00 часа – Славка Калчева
                                      -  20.00 часа - Ивелина Колева и Кеба

24 неделя (неделя) – Сигнал и Обратен ефект

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички