Графа включва в концерта си публиката на Добрич и Русе


Графа включва в концерта си публиката на Добрич и Русе

3534

Публиката в Добрич и Русе има шанса да участва във впечатляващ дует с Графа, с една от най-любимите български песни – "Крадена любов".

Както MySound.bg писа, по време на концерта си в "Арена Армеец" по-рано тази година Графа пя заедно с 14 000 души няколко от най-емблематичните парчета. И този път изпълнителят ще пее заедно със своите верни фенове, които избраха да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване.

Изпълнителят и неговата лайв банда ще пренесат емоцията от впечатляващото шоу в следващите два града от турнето. На 19 септември Графа ще представи концерта си пред феновете в Добрич, а на 20 септември музикалното шоу предстои за първи път пред публиката в Русе. В социалната мрежа Графа сподели многократно, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква задаващите се концерти, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт на подобно ниво в тези градове.

Турнето продължава своята национална обиколка през септември и октомври, за да докосне почитателите със специалните концертни аранжименти от "Арена Армеец". Непосредствено преди музикалното преживяване, посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда. Летните театри в двата града ще бъдат озарени и от специалното светлинно шоу.

Билети са достъпни чрез онлайн продажба в системата на Eventim, както и в OMV бензиностанциите в цялата страна.

Снимка: Нели Куртева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички