Тимати събира руския и българския елит на концерта си у нас


Тимати събира руския и българския елит на концерта си у нас

3307

Тимати (Timati) ще събере руския и българския елит на концерта си в столичната зала "Универсиада" .  Както MySound.bg нееднократно писа, първото шоу на ар-ен-би звездата пред българска публика е по покана на Moko Solution от20.00 ч. този петък, 16 февруари. Рапърът ще представи всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия с 90-минутен лайв. Сред тях са  "Где ты, где я", "Ключи от рая", "Поколение" и много други.
Вратите на "Универсиада" ще бъдат отворени в 19.00 ч. На разположение на гостите ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места "Зелена зона" на бул. "Шипченски проход". Билети за концерта ще се продават и на място  в деня на шоуто. 
Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
Пропуските са в продажба чрез в мрежата на Eventim в цялата страна, цена -  от 45 лв. до 110 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички