Шаги бонус към Стинг в Пловдив


Шаги бонус към Стинг в Пловдив

2903

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Стинг (Sting) в Античния театър в Пловдив и участието в тях на реге звездата Шаги (Shaggy), в медиите се появиха доста спекулации, за това, че публиката е информационно заблудена и че Шаги подменя по някакъв начин хедлайнъра Стинг - искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни, алармираха от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи двете напълно разпродадени събития.

Те ще протекат по следния график: вратите ще бъдат отворени в 18.30 часа; Стинг и Шаги ще излязат заедно около 20.15 часа за три песни от новия им съвместен албум "44/876". След това реге звездата ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края е Стинг със собствена програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Голям артист като него - винаги и на всяко ново турне, търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими. В последния му концерт у нас - в "Арена Армеец" миналата година, специален гост беше неговият син Джо Съмнър (Joe Sumner).

Шаги ще бъде бонус за българската публика този път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички