WeedWolf с Feedbacker & Sheepfucker аnd Kraut на живо в София


WeedWolf с Feedbacker & Sheepfucker аnd Kraut на живо в София

2990

Проектът от Лайпциг WeedWolf идва за пръв път в България за DIY концерт, организиран от Kontingent Records в столичния социален център Фабрика Автономия от 20.00 ч. тази сряда, 27 март.

Освен немците, в събитито ще участват столичният култ Feedbacker и свежа кръв в лицето на още едно дуо - Sheepfucker аnd Kraut.

Неотдавна танадемът извади на бял свят първото си демо, записано и разпространявано от самите музканти. Както името подсказва, бандата се състои от италианец и немец, но независимо от месторождението си те се считат за 100% софийска банда.

Чуйте музиката им тук:
https://soundcloud.com/sheepfuckerandkraut

В момента WeedWolf е на турне, което ще премине и през Балканите. Изявата в София е единствена за България.
Чуйте колекцията "All I Had, I Gave - The Very Best Off", мастерирана от великия James Plotkin (Khanate, Scorn, Khlyst, OLD):

https://sludgepunk.bandcamp.com/

Съвсем скоро очакваме новини и от Feedbacker във връзка с първото им издание на винил - сплит албум с една италианска и една гръцка банда. Дотогава - може да чуете музиката на софийското дуо тук:

https://feedbackerdestroys.bandcamp.com/

Линк към събитието в асоциалната мрежа:

https://www.facebook.com/events/278972716086615

Фабрика Автономия ще отвори в 19.00 ч. Входът, както винаги, е под формата на свободно дарение - солидарен начин всеки, независимо от финансовите си възможности, да бъде активна част от организацията и преживяването. Свободното дарение, разбира се, не означава безплатен вход. Ние всички споделяме стремежа да създаваме и поддържаме самоуправлявана, разнообразна и истински независима сцена, свободна от расизъм, сексизъм, хомофобия и идеологии на омразата.

Всеки може да остави толкова, колкото може в момента и да подкрепи директно групите да продължат турнето си и да правят музика, припомнят от екипа на Kontingent Records

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички