Галаконцерт на 50-ия конкурс Пролет


Галаконцерт на 50-ия конкурс Пролет

2162

Наградите в 50-ия юбилеен конкурс за нова българска поп и рок песен "Пролет" ще бъдат раздадени в емблематичното Първо студио на БНР от 20.00 ч. на 20 май, понеделник.

В галаконцерта ще прозвучат 12-те песни-финалисти, които за първи път ще бъдат изпълнени пред публика.

Атлас, Soul Bmoll, Mey feat. Jcat, Mаргарита Хранова, IVA, Maрияна Добрева & Acoustic Point, Криста, Rewind, Electric Pie, формация Студио 2, Jeremy? и Saint Electrics са изпълнителите, които достигнаха до финала в юбилейното 50-то издание на конкурса на БНР.

На галата ще стане ясно кои са носителите на първа, втора и трета награда, определени от журито, в което участват изявени български музиканти. Ще бъде връчено и отличието на публиката, определено от вота на слушателите в сайта на конкурса. Ще бъдат присъдени статуетки на музикалната и журналистическа гилдия, за дебют, от класацията "БНР Топ 20" и най-желаната от участниците награда: участие в престижния музикален фестивал "Евросоник" в Грьонинген, Холандия.

Входът за концерта е с покани, които могат да бъдат получени на входа на БНР преди събитието.

Входът е свободен за ученици от музикалните училища и студенти от НМА "Проф. Панчо Владигеров", специалност "Музика" към СУ, катедра "Музика" към НБУ и АМТИИ Пловдив, срещу ученическа или студентска карта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички