Slipknot и Nothing More акценти по Фрактура


Slipknot и Nothing More акценти по Фрактура

582

Премиера на новите клипове на Ozzy Osbourne, While She Sleeps, Butcher Babies и Gojira предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 7 март.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nothing More (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Slipknot за родните фенове. Още - концерт на Within Temptation и репортаж от американския фестивал Aftershock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Killswitch Engage, ще видят как Fenix прават кавър на Sepultura, класическото парче ще бъде на The Clash, в Exotic ще бъдат представени Farshid Arabi, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Symphony X в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Benediction, Whitesnake, Atomic Annie, Insane, Inglorious, Lizzard и Bala също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички