Hills Оf Rock 2021 умря! Да живее Hills Оf Rock 2022!


Hills Оf Rock 2021 умря! Да живее Hills Оf Rock 2022!

1237

Фестивалът Hills Оf Rock 2021 се отлага за следващото лято, известиха неговите организатори от Fest Team.

Както MySound.bg вече писа, тридневното събитие с хедлайнъри Slipknot и Amon Amarth беше обявено на Гребния канал в Пловдив на 22, 23 и 24 юли 2021 г. Новите дати са 21, 22 и 23 юли 2022 година. Както тогава, така и сега причината за отлагането е епидемията от коронавирус, принудила редица американски групи да отменят турнетата си в Европа.

От щаба на Slipknot обаче потвърдиха, че бандата ще свири в първия фестивален ден на Hills Оf Rock 2022.

Пълното съобщение на организаторите:

"И ние, също като Вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills Оf Rock тази година.

Днес, с огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills Оf Rock 2021 за следващото лято. Новите дати са 21. 07. - 23. 07. 2022. Мястото остава без промяна. Искрено вярваме, че Hills Оf Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с пълна сила и по-вълнуващ отвсякога!

Благодарим Ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната индустрия времена! Едва ли някой е много изненадан от тази новина с оглед на актуалната пандемична ситуация в света. Редица американски групи отлагат турнетата си в Европа и въпреки всичките ни опити да проведем фестивала тази година Fest Team взе трудното решение да го отложи за 2022, вместо да прави компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване. Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер!

Очаквайте ни с подробни новини за възможностите за връщане и/или замяна на билети, възстановяване на суми и продажба на билети за новото издание, както и всички положителни промени, които предстоят за Hills Оf Rock 2022.

Междувременно можете да зададете въпросите си и да коментирате всичко, което Ви интересува и вълнува, под този пост.

Изключително благодарни сме Ви за търпението и подкрепата! Обратната Ви връзка е важна за нас. Нямаме думи да опишем колко много означава подкрепата на артистите, феновете и партньорите ни от медиите и Община Пловдив и ни мотивира да бъдем по-добри и по-силни заедно. Проектът е част от програма "Наследство" на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Внимавайте, пазете се, всичко ще бъде наред! Ще се видим скоро! Hills Оf Rock 2021 умря! Да живее Hills Оf Rock 2022!

Екип на Fest Team"

Вече стартира презаверката на закупените билети през 2019, както и на закупените тридневни и еднодневни билети за Hills Оf Rock 2020 и 2021. Всички те могат да се използват за изданието на фестивала, което ще се проведе на 21, 22 и 23 юли 2022 на Гребната база в Пловдив само след презаверка в портала www.ticketstation.bg. Тя може да се направи до 30 септември.

Началната цена на тридневния билет за 2022 година е 140 лв., а тази за един ден – 100 лв. Всички, закупили билети за отложените събития през 2020 и 2021, които желаят, могат да възстановят сумите си отново на www.ticketstation.bg до 30 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички