Exit reality. Enter Sunland


Exit reality. Enter Sunland

1203

Exit reality. Enter Sunland е мотото на най-големия музикален фестивал в България за годината, който се очертава и като едно от най-мащабните партита в Европа.

Както MySound.bg нееднократно писа, фиестата предстои на плаж "Перла" между 29 и 31 юли.

Какво да очакваме

Sunland Festival by EXIT e първото българско издание на култовия EXIT. Емблематичният фестивал идва в България, за да отпразнува 20-тия си рожден ден на родното Черноморие. У нас то ще дебютира с над 50 часа музика от световни и български изпълнители на живо, разположени на 4 сцени, една от които ще бъде изградена в морето на залива "Перла" – сцената WAI Moments. За първи път събитието ще представи концепцията "фестивална улица", внушителните 100 метра барове ще са на разположение на публиката, а за комфорта ѝ ще се грижат над 300 души персонал. Гурме кухнята на ВИП-зоната е в ръцете на шеф Андре Токев. Фестивалът е целодневен и ще включва спортни активности, сред които кросфит, пилатес, уиндсърф, кайт, парашут над водата, организиран преход с колело до Бегликташ и много други.

Къде

Плаж "Перла" е на 3 км. северно от Приморско - отлична локация с подходящо природни и инфраструктурни дадености за развитието на музикално събитие. Десетки световни и български музикални звезди ще озвучават на живо над 130 декара от четирите сцени.

Сцените

Поради разнородността на музикалните жанрове партито ще се простира на 4 сцени, всяка със собствени специфики.  На Main Stage ще се изявяват знаменити имена от световната сцена, избрани от EXIT, заедно с актуални български банди. За дневните партита е приготвена специална сцена във водата - WAI Moments, а алтернативните диджеи ще се изявяват на DJ Stage и сцената на Stroeja.

Програмата

Сред големите имена в лайн-ъпа са британската хип-хоп дива IMDDB, руската техно диджейка и певица Nina Kraviz, сръбската рок банда S.A.R.S., французите Ofenbach, както и редица диджеи от Metropolis и любими имена от българската сцена.

Сцените ще покажат Анимационерите, Jeremy?, Superhiks, S.A.R.S., Magdalena, After Affair, на Live Stage ще се вихрят Maze Hunters, Adult Crush, Pirahna, Jasmine Whale, Krekhaus, Tahoma & The Homies, Жлъч/Григовор/Гена, Secta, OldSchool Hip-Hop Party: Cass & Feel, Керана и космонавтите, The Top Stoppers & Wickeda, Upsurt, IAMDDB, Nina Kraviz, Matador и Tijana T.

Очаквайте още Innerglow, Jin Monic, P.I.F., Остава, Ревю, Retro Party: Marty G & Anton Hristov, DJ Stage, Preyah, Руши, Ofenbach, Guy J, Metropolis DJs, Cool Den, Габана, Спални места, Таралеща, No More Many More, Спенс, NDOE, Stroeja DJ Set, Martin Mihaylov & Anton Hristov и много други - общо над 50 часа световна и българска музика на живо.

Програмата за Main Stage:

Четвъртък
18:00 ч. – DJ Warm Up
19:30 ч. – Superhiks
20:30 ч. – Анимационерите
22:00 ч. – Jeremy?
23:00 ч. – S.A.R.S.
01:00 ч. – MAGDALENA
02:30 ч. – EELKE KLEJN
04:30 ч. – AFTER AFAIR

Петък


18:00 ч. – DJ Warm Up
19:00 ч. – The Top Stoppers & WICKEDA
21:00 ч. – Керана и космонавтите
22:30 ч. – Ъпсурт
00:00 ч. – IAMBBD
01:00 ч. – MATADOR
02:30 ч. – NINA KRAVIZ
04:30 ч. – TIJANA T

Събота:

19:00 ч. – DJ Warm Up
21:00 ч. - Preyah
22:30 ч. - Руши
00:00 ч. - OFENBACH
01:30 ч. – GUY J
03:00 ч.–  METROPOLIS DJs /Steven/Smurf/Miss Lidiya
 
Как може да станете част от Sunland by EXIT

Билети - чрез epaygo.bg и bilet.bg, касите на EasyPay или на място. Всеки билет има уникален баркод, който е валиден само веднъж.

Пасовете варират в зависимост от продължителността на престоя - еднодневният дава достъп до всички зони с изключение на ВИП-зоната в рамките на един ден срещу 40 лв.

Билетът за 3 дни струва 99 лв. с достъп до всички зони с изключение на ВИП-зоната. Фестивалът предоставя възможност за къмпингуване на място - билетът за къмпинг е 30 лв. за палатка в прохладната гора. Палатки не се подсигуряват. Пропускът важи за един човек.

ВИП-билетът за 1 ден е 150 лв. с включени 100 лв. консумация, достъп до ВИП-зоната и цялата фестивална зона. Премиум ВИП-пропуските са на стойност 250 лв. с включени 200 лв. консумация, достъп до Premium ВИП-зоната и цялата фестивална зона. Sunland предлага и Ултра ВИП-билет за 350 лв. с включени 300 лева консумация, достъп до Ultra ВИП-зоната и цялата фестивална зона.

Още - на:

https://sunlandfestival.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички