Осмият сезон на Гласът на България стартира тази неделя по bTV


Осмият сезон на Гласът на България стартира тази неделя по bTV

2708

Осмият - нов, различен и свеж сезон на "Гласът на България", стартира тази неделя точно в 20.00 часа по bTV.

Завладяващи гласове, силни емоции и невероятни лични истории на участниците ще омаят зрителите пред екраните още в първия епизод на музикалната надпревара, уверяват от медията. Адвокат, рехабилитатор, работник по строежи, участник в детската "Евровизия" и офис-куриер-масажист са част от героите на сцената, които ще докоснат с гласовете си сърцата на четиримата треньори - Dara, Галена, Любо Киров и Иван Лечев и ще ги накарат да настръхнат, да плачат, да се радват и вълнуват заедно с тях. Емоциите ще достигнат върхове, които ще накарат някои от треньорите буквално да скочат на сцената и спонтанно да запеят и засвирят. Тримата новите ментори ще обединят усилия и ще опитат по всякакъв начин да "отмъкнат" победата от ръцете на Мастър Иван Лечев, който три пъти до сега е треньор на победителите в шоуто. На този ранен етап обаче единственото, което ще получат от него, е ценен съвет затова "как да избират, когато се колебаят".

Безспорна подкрепа за участниците по пътя им към финала ще бъде новият водещ на шоуто - Иван Тишев. Очарователната Алекс Петканова и този сезон ще е водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър" на сайта glasat.btv.bg, която следи и разказва всичко най-интересно, случващо се зад кулисите на шоуто.

Осмият сезон на музикално шоу пристига и с нови правила, които ще навлизат в различните етапи на предаването. По време на "кастинги на тъмно" всеки от треньорите вече ще има право да се обърне на всеки глас, които го докосне, без първоначално да се притеснява за броя на членовете на своя отбор. В последния кастинг-епизод ще има нов кръг -  "финална селекция", където всеки от тях ще избере кои да са 14-е певци в отбора му, с които ще продължи напред. Освен това по време на "кастингите на тъмно" всеки от треньорите вече ще разполага и с по два блок-бутона, които може да използва срещу останалите в търсене на най-добрия "глас на България". Натискането им "по предназначение" ще започне още в неделя. С тези и още новости в правилата на осмия сезон, шоуто обещава да бъде още по-забавно, с неочаквани обрати и с още повече изненади по пътя към финала.

Тази неделя ще звучат едни от най-завладяващите, невероятни, мощни и уверени гласове, явявали се в предаването за последните години. Те с лекота ще "грабват душите" и буквално "ще хващат за гърлото" и треньорите, и всички пред екрана. Понякога сълзите ще са повече от усмивките, но те ще са от щастие и радост и ще разкрият неподозирани черти от характерите и лица на топ-звездите ментори Любо Киров, Галена, Dara и Иван Лечев. Конкуренцията между тях и между участниците ще бъде голяма, а какво ще се случи, кой каква стратегия ще приложи и коя от тях ще бъде печелившата, предстои да разберем тази есен.

Актьорът и музикант Иван Тишев е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала "Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика". Завършил музикалното училище "Любомир Пипков" в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в "Революция Z", той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала "Не така, брат". "Да съм водещ в новия сезон на "Гласът  на България", е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите", коментира Иван Тишев.

"Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В "Гласът за кадър" ще има много забавни моменти, както с новите треньори – Dara, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата "Глас на България", които пък нямам търпение да видяи опозная", споделя с вълнение Александра Петканова.

Гледайте "Гласът на България" всяка неделя от 20.00 часа по bTV, следете новините на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и YouTube канала му.

Всичко за новия сезон - на www.glasat.btv.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички