Nightwish и Dubioza Kolektiv събеседници на Васко Катинчаров


Nightwish и Dubioza Kolektiv събеседници на Васко Катинчаров

1455

Премиера на новите клипове на Carcass, Myles Kennedy, Bring Me The Horizon и Ensiferum предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 10 октомври.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dubioza Kolektiv (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Nightwish за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Paradise Lost и репортаж от немския фестивал Rock Am Stuck.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно cъс Scorpions, ще видят как Ministry правят кавър на Iggy Pop And The Stooges, класическата песен ще бъде на Pink Floyd, в Exotic ще бъдат представени Eminence, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Dokken в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Motorhead, Jerry Cantrell, The Lurking Fear, People Оf Maha, Gaupa и Omnium Gatherum също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    
За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички