Риана вечеря с коктейл от вода и лимон за отслабване


Риана вечеря с коктейл от вода и лимон за отслабване

5507

"Чаша обезмаслено мляко с една чаена лъжица мед и чаена лъжица натурално какао, петнайсет минути след това - грейпрфут или портокал. До 12 часа трябва да се изпие литър и половина вода. Следобед, а и преди сън - по едно кисело мляко, отново с лъжица мед", казва Риана (Rihanna), анонсирайки закуската от първия ден на своята диета, която спазва вече пети месец.

Вокалистката обядва варена риба и зеленчуци на пара, а във вечерното й меню са супа от праз лук и коктейл от лимон и вода - като предястие.

Ар-ен-би перлата редува този хранителен режим през три дни.

Вторият е особено важен, според нея. В него трябва да се консумират 3 чаши от същата зеленчукова супа, литър и половина вода, чаша какао с мляко и сок от два грейпфрута или портокала.

"Третият ден затваря цикъла", доверява изпълнителката.

"Събуждам се с половин литър вода, която приемам в легнало положение; час по-късно пия какао с мляко и/ли грейпфрут и още половин литър вода", доверява Рири.

Тя си позволява за обед 250 грама извара и сушени плодове - кайсии, и лъжица мед в киселото мляко. 50 грама сушени сливи между 15 и 16 часа, като вечерята този път е по-ранна - около 18 часа.

300 грама зеленчуци на пара и 200 грама пилешки гърди два часа преди лягане, препоръчва Риана за третия ден.      

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички