Китаристът на Уикеда ще става татко!


Китаристът на Уикеда ще става татко!

4364

Китаристът на Уикеда - Росен Григоров, и приятелката му Ваня очакват бебе.

"Тя е в седмия месец", съобщи за MySound.bg щастливият татко и не без гордост обяви, че полът на детето е мъжки. Рожбата - първа и за двамата, ще се казва Росен Григоров-младши.

"Последният преглед беше в много известен частен кабинет преди двайсетина дни. На него се видя всичко - сърдечена дейност, ръце и пръстчета, главичката... абе одрал е на татко кожата", довери Росен, който лично боядисал детската стая в дома им в. "Лагера" миналия уикенд.

Сетне доволен се отправил към Лятната естрада на Южния парк в столицата, където Уикеда удариха на фестивала "Цвете за Гошо".

"Стана много красиво - помещението изгря в зелено", уточни музикантът, който очаква специален скрин, поръчан чрез Интернет от хитова серия на мебелна къща. Предстои му да подмени тапетите в жилището и да "преаанжира" гардеробите.

Росен и Ваня, която е маркетинг асистент продажби към частна фирма, се познават отдавна, но се преоткрили в Интернет преди две години.

Уикеда понамалили участията си по клубовете из България това лято, тъй като са се концентрирали върху записите по новия албум, заедно с привлечената отново към формацията брас секция в лицето на Александър Борисов - тромбон и Сандо Сандов - тромпет.

"Имаме 4-5 готови парчета", каза китаристът, но отказа да се ангажира кога точно ще е завършена продукцията.

"Нали ни знаете - ние сме Уикеда. Може да сме готови идния месец, може и чак за Коледа", усмихна се Григоров.

Предишният албум на веселата компания - "1618", се появи през 2004.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички