Рони в топла връзка с братя Дончеви


Рони в топла връзка с братя Дончеви

1044

Джаз импровизации с Андрония Попова (Рони) – вокал, Антони Дончев – пиано и Георги Дончев – контрабас, обявиха от столичния клуб Soul In Da Hole.

Изявата е на 9 септември.
 
Джаз стандарти и авторски парчета на Георги и Андрония. И много импровизации. Това е всичко, което успяхме да разберем за концерта. Искахме да научим още подробности. Никакъв успех, признаха от управата на клуба, който отвори амбициозно за новия сезон.

"Импровизирайте, аз съм по нотите, не по текстовете”, усмихнато казал Жоро Дончев. Музикалните импровизации ще се случат благодарение вълшебния глас на фронтдамата на Насекомикс - Рони, и на сръчните ръце на Антони и Жоро.

На същото място предишната вечер пък изява ще имат Acoustic Latin с Blue Hour.
 
Поканихме музикантите от Blue Hour да свирят при нас този месец не един, а три пъти, не защото упорито отказваме да признаем, че лятото свърши, а заради добрата енергия, с която заредиха клуба по време на първия им концерт тук, не скриха организаторите.

Насладете се на "подправената" романтика на латиноамериканската и испанската музика с дъх на море в компанията на Алекс Линарес (вокал, кахон), Борис Таслев (бас), Григор Караиванов (китара) и Петър Петров (китара/цугулка), приканиха те.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички