All Greatest Hits от Smokie в зала 1 на НДК тази неделя


All Greatest Hits от Smokie в зала 1 на НДК тази неделя

989

Smokie се завръщат след точно едно десетилетие у нас с програмата си "Всички най-големи хитове" в автентична романтична атмосфера от началото на 80-те.

Концертът ще се състои в зала 1 на НДК тази неделя, 7 април.

Бандата пристига в състав: Стив Пинел (барабани), Мик МакКонъл (китара и бек вокал), Пит Линкълн (вокали и ритъм китара), Мартин Бълард (кийборди) и Люк Бълард  (бас и бекинг).

Историята на успеха на Smokie започва още през 70-те години на миналия век. 11 от техните 14 британски хита се раждат през това изпълнено с музикални събития динамично десетилетие. Въпреки това, популярността им продължава да процъфтява по целия свят, включително в Скандинавия, Южна Африка, Германия и дори Китай. Smokie е група, разпродаваща турнета през цели четири десетилетия – 70-те, 80-те, 90-те и днес, а тиражът на албумите и синглите ѝ надхвърля 30 милиона копия по света.

Smokie записват албума "Wild Horses", реализиран в Нешвил през 1997 г., който струва на британската формация четвърт милион паунда. С този ход тя си гарантира достъп и до ефира за кънтри в САЩ, където колекциите им с хитове продължават да се радват на огромен интерес и готов пазар.

Световните промени, както и опустошителната новина за кончината на Тери Ътли, налагат днешният състав на бандата да бъде преформатиран. С присъединяването на Пит Линкълн от The Sweet и Люк Бълард - син на Мартин Бълард, поел мястото на Тери с баса и беквокалите, наследството на Smokie, положено от покойния основател на формацията, е живо и днес.

Smokie очакват с нетърпение да ви видят, за да се превърнете в част от тяхното вълнуващо пътуване, приканват организаторите.

Билети на цени от 50 до 90 лева - ТУК 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички