Биг бендът на БНР и млади изпълнители представят златни български хитове. Мост между поколенията


Биг бендът на БНР и млади изпълнители представят златни български хитове. Мост между поколенията

1230

Златни български хитове в изпълнение на млади групи и певци с Биг бенда на БНР ще звучат в концерта "Мост между поколенията".

Събитието ще се състои в Първо студио на Радиото от 19.00 ч. на 22 февруари. В репертоара са някои от най-обичаните песни на Йосиф Цанков, Тончо Русев, Петър Ступел, Вили Казасян, Борис Карадимчев, Атанас Бояджиев, Емил Георгиев, Светозар Русинов, Александър Бръзицов, Стефан Димитров, Развигор Попов, Асен Гаргов, Николай Арабаджиев, Зорница Попова, Димитър Бояджиев и Мария Ганева.

На сцената ще излязат Кристина Енчева, Ивета Тодорова, Карина Илиева, Елия Тодорова, Алекс Карабоев, Ерик Михайлов, вокален състав Графити, вокална група Нова Магия и вокална студия Усмивки.

Специални гости ще са Надежда Ковачева – победител в последния сезон на "Гласът на България" (на снимката), Симеон Славев – финалист във формата и Невена Пейкова – финалист в "X-фактор 2014" .

За първи път гост-диригент на Биг бенда на БНР ще е Георги Милтиядов. Един от най-изявените млади диригенти е и пианист, оркестратор, аранжор и певец.

Билети в Рекламно-информационния център на БНР (булевард "Драган Цанков" №4) и в мрежата на "Ивентим".

Вход свободен за ученици от музикалните училища и студенти от НМА "Проф. Панчо Владигеров", специалност "Музика" в СУ "Св. Климент Охридски", департамент "Музика" в НБУ и АМТИИ Пловдив срещу ученическа или студентска карта.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички