Благотворителен коледен джаз концерт на Боби Вълчев


Благотворителен коледен джаз концерт на Боби Вълчев

1909

Благотворителен коледен джаз концерт на Боби Вълчев предстои в столичния "Сити Марк" арт център от 18.30 часа на 18 декември (неделя).

Целта е да бъдат подпомогнати деца и младежи от дневния център "Свети Врач" в София. Събраните средства ще бъдат насочени към заниманията с музикотерапия в центъра, които общината не поема. Паричната сума ще се набира чрез билети за концерта, закупени през bilet.bg (https://bit.ly/3eKt2nX) и City Mark Art Center, чрез специални кутии за събиране на дарения, които ще бъдат позиционирани на място и чрез онлайн дарения в platformata.bg (https://bit.ly/3TnVCdD).

Музикотерапията е доказано ефективна при деца с аутизъм, говорни проблеми, заекване и други състояния. Нужната сума за подсигуряване на тези занимания по два пъти седмично за една година е около 3 000 лв. Намерението на Боби Вълчев е чрез концерта да осигури средства за поне две години напред.

Именно силата на музиката и нейната лечебна сила при развитието на децата е кауза, на която джазменът се е посветил от години. Той активно преподава пеене, пиано и тромпет в Дубай, а скоро планира да открие и собствена музикална школа в България.

Концертът е със специалното участие на Емилиян Бърдарски, Жени Кринчева, Аглея Канева и Александър Вичев.

Вратите отварят в 18.00 ч.

Вход: 20 лв. на предварителна продажба / 25 лв. в деня на събитието и на място

City Mark Art Center е на булевард "Янко Сакъзов" № 30.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички