Бодигардът: Бритни взе свръхдоза, беше като умряла!


Бодигардът: Бритни взе свръхдоза, беше като умряла!

3618

Бритни Спиърс за малко не умряла след свръхдоза преди няколко месеца.

Това и още куп шокиращи разкрития направи тази седмица пред съда и в серия медийни изяви бившият бодигард на певицата Тони Берето.

Още при постъпването си на работа - веднага след като Бритни Спиърс излезе от рехабилитационен център в началото на тази година - Берето бил ужасен да научи, че персоналът на певицата внимателно я наблюдава, защото се опасява, че тя може да се самонарани или да нарани двете си деца.

Предшественикът му на поста го предупредил да не изпуска Бритни от поглед, особено когато е в басейна и за нищо на света да не я пуска да плува с децата в него.

Шокираният Берето попитал: "Защо, да не би да ги удави?" Отговорът на предшественика му бил: "Не знам. Тя е непредсказуема. Никой не знае какво е следващото, което ще направи".

Бритни редовно употребява наркотици и алкохол, потвърди бодигардът.

Той разкри конкретни подробности за поне три инцидента, свързани с дрога.

В единия случай звездата взела наркотици в популярен нощен клуб в Лос Анджелис и му наредила да държи завеса пред нея, за да не могат останалите посетители да виждат какво прави.

Друг път му наредила да я последва до лична тоалетна. След като се забавила вътре обезпокоително дълго, Берето се притеснил, отворил вратата и я заварил да взема дрога.

При най-тежкия инцидент обаче певицата едва не умряла от свръхдоза.

Берето я открил в хотелска стая в Калифорния почти в безсъзнание, заобиколена от дрога и в компанията на нарочения за неин любовник Хауи Дей - само няколко седмици след излизането й от рехабилитационната клинка и часове преди тя да стартира мини турне в опит да се завърне на сцената. Бритни била цялата в пот и треперела.

"Не можех да повярвам на очите си. Бритни беше напълно отлетяла. Помислихме, че е взела свръхдоза. Тя беше обезумяла, плачеше. Кожата й цялата беше станала жълта като восък. Паникьосахме се. Помислихме, че ще умре", разказва Берето.

Бодигардът на Бритни заяви, че певицата редовно е пияна или дрогирана, докато се грижи за децата си и обича да се разхожда гола пред тях.

"Трябва да съм я виждал гола дузина пъти и всеки път бях крайно смутен. Притеснявах се за децата заради безотговорното й поведение. Тя не би говорила изобщо с тях, а би си стояла в своя собствен свят", каза той.

"Правя всичко това заради децата", натърти Берето в отговор на въпрос защо държи свидетелствата му пред съда да получат такава публичност и в медиите.

"Тя не е добра майка. Тя има психични проблеми. С нейната пристрастеност към дрога и алкохол домът й не е място за отглеждане на деца", заяви екс-бодигардът.

"Притеснението ми по времето, когато работех за нея, беше, че не мога да опазя децата от нея и ето че сега по този начин успявам да постигна това. Реших да свидетелствам пред съда, защото Бритни е неконтролируема и има нужда от помощ. Нядвам се, че това ще бъде като алармен звънец за нея. Аз харесвам Бритни. Желая й успех и да бъде добра майка", заяви Тони Берето.

Уволненият през май бодигард е свидетел по делото за попечителство върху децата между Бритни Спиърс и бившия й съпруг Кевин Федърлайн

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички