Бритни се провалила заради закъснение, алкохол и промени?


Бритни се провалила заради закъснение, алкохол и промени?

3068

Бритни Спиърс се провали на видеонаградите на "Ем Ти Ви" заради закъснение, алкохол и промени в последния момент.

Това е мнението на повечето медии, които вече дни наред не спират да коментират катастрофалното изпълнение, с което певицата откри тазгодишната церемония.

Версиите за причините, довели до него, са няколко и е доста възможно всичките да са верни.

В първоначално изтеклата и непотвърдена от "Ем Ти Ви" информация за участието на Бритни се твърдеше, че тя ще направи шоу заедно с приятеля си, излюзиониста Крис Ейнджъл.

Със система от огледала той трябваше да направи така, че Бритни да изчезва и да се появява на различни места от сцената, създавайки впечатлението, че лети.

Според вътрешен източник "Ем Ти Ви" обаче отказали в последния момент на Бритни такова изпълнение.

Телевизията заявила, че застраховката за такова шоу щяла да бъде много скъпа, а домакините от хотел-казино "Палмс" съобщили, че сцената им технически не е в състояние да покаже толкова сложно изпълнение.

Отчаяната Бритни изпаднала в депресия и плакала в нощта преди шоуто.

След това излязла и купонясвала до 4 сутринта по клубовете заедно с личната си асистентка и братовчедка Али Симс и с рапъра-продуцент Диди.

В резултат на следващия ден тя била твърде уморена за каквото и да било.

"Когато Бритни не се появи за репетицията в 1 следобед в деня на шоуто, босовете от "Ем Ти Ви" побесняха от яд", твърди друг вътрешен източник от шоуто.

"До 4.30 следобед тя даже не беше пристигнала в Лас Вегас. Хората от продукцията на "Ем Ти Ви" направо откачиха. Никой вече не може да каже на Бритни какво да прави. Никой не може да я контролира", коментира източникът.

"Тя дойде в хотелската си стая, поръча си куп храна и няколко коктейла маргарита. Слезе долу едва час по-късно с коктейл в едната ръка", продължава свидетелят.

"Танцовият номер беше зрелищен без нея. Докато го репетираха часове наред в очакване тя да дойде, се видя, че е чудесен. После Бритни се появи и отказа да направи каквото и да е. По-сложните танцови движения трябваше да бъдат махнати, защото тя не можеше да ги изпълни", разкрива източникът.

Според друг свидетел Бритни била много по-добра на репетициите, но паднала духом минути преди истинското изпълнение, след като непредвидено по сценарий чула встъпителната реч на актрисата Сара Силвърман.

Язвителните забележки на Силвърман по неин адрес я вбесили, но особено я наранила онази, в която актрисата нарече двете й деца "най-очарователните грешки на света".

"Всяка майка на света би побесняла, ако някой каже така за децата й, особено пред милионна аудитория на живо по телевизията", казва източникът.

Според него това обяснява защо изпълнението на Бритни бе толкова вяло и неадекватно. Певицата пя на плейбек, но не успяваше да синхронизира устните си с песента и на моменти напълно спираше да го прави.

Зрители на "Ем Ти Ви", гледали откъси от репетицията на Бритни обаче твърдят, че нямало особена разлика между изпълнението й на репетицията и по време на самото шоу.

"Бритни трябваше да носи специален корсет по време на изпълнението си, който да покрива някои нейни части. С него нямаше да изглежда като пошла стриптизьорка, но тя в последния момент го свали и отказа да го сложи отново с мотива, че не бил достатъчно секси", е друг факт, потвърден единодушно от всички източници.

Накрая, минути преди изпълнението си Бритни Спиърс изпаднала в нервна криза, разкрещяла се на екипа и уволнила фризьора си.

Извиканият спешно лекар й дал успокоителни и антидепресанти, от които тя взела "доза, способна да събори и слон". Това безспорно също се е отразило зле на певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички