Честит рожден ден на Плешивото куче! Манекенките ВиаГра за welcome drink на входа. На 432 херца, така наречената божествена честота


Честит рожден ден на Плешивото куче! Манекенките ВиаГра за welcome drink на входа. На 432 херца, така наречената божествена честота

1399

Честит рожден на "Плешивото куче"!

Какви ги надроби за две години? Рапорт (кратък) даден!

Поздрави от:

- Хобо Блус бенд и  Ласло Фьолдеш - фронтмен на култовата унгарска банда  и режисьора на знаменития филм "Плешивото куче" Дьорд Сомяш, заради чиито герои предаването прие своите радиоефирни образ и подобие. И с целия си тъжен оптимизъм, пое на дълга и свободна разходка от екарисажа към парка на глобалната духовна карта. За да реди сет лист в свежарски букет за ценители с повишено внимание, да комуникира интелигентно както с модерния млад и вече осъзнат българин с изградени критерии, така и с по-възрастния и напоен с познания, но и по-взискателен меломан, който търси алтернатива на комерсиалния ефир. Сериозно, без обаче да се взима насериозно и с претенцията да е винаги универсално прав - както всеки, така и Плешивият пес живее в колиба на пристрастия, затова и тръгна с дълбокото убеждение, че за първото впечатление няма втори шанс.

- Пожелахте да чуете: Ана Попович, изумителната китаристка и блус певица. Освен изпълнител сръбкинята е и брилянтен композитор и текстописец – мултифункционална машина, от онези аналоговите, които не ползват компютърна обработка и ефекти, а ровят дълбоко в душата си и вадят ноти и думи. Бленда без стрии, за която граници не съществуват.

Още:

- Гърл пауър на високи токчета: "Поцелуй" украинската дамска формация ВиаГра) - 15 години след хитовата ѝ компилация и след 20 вокалистки зад микрофона, съдебния процес между продуцентите Константин Меладзе и Дмитрий Костюк. Nu Vigros (на снимката)- от кориците на сп. "Максим" на поход към Югоизточна Азия, за да се превърнат в най-успешния проект на руския клон на лейбъла Sony Music.

- Новата сръбска вълна приижда: взривоопасният микс от пънк и хард, сценична сила и контактност на Болей Щенад. Квартетът, предвождан от вокалиста и китарист Александър Маркович (неофициален член и на европейската суператракция S.A.R.S.) с гордост носят името си Бездомно, изоставено и тъжно куче (мастия, по-точно - на белградски сленг).

- На 432 херца, така наречената божествена честота, която доказано ни кара да се чувстваме по-спокойни, но и да събудим мисловния процес. Музика като на сън. Германският секстет Ди Оушън - "Sea Of Reeds".  Експлозивно метъл звучене, минаващо през халюциногенна психеделия и стигащо до възвишена пост-рок красота... С анонс към новия албум на китариста Робин Стапс, певеца Лоик Розети и компания - подходящ саундтрак за всеки, който иска да потегли на пътешествие към себе си.

- С поглед (и ухо) към "Нашето слънце": легендарният вокален ансамбъл Студио В по музика на Тончо Русев, текст - Дамян Дамянов.

Предаването "Плешивото куче" с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.  

Снимка: hungarytoday.hu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички