Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започва своята лятна обиколка от Горна Оряховица


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започва своята лятна обиколка от Горна Оряховица

1850

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще започне своята лятна обиколка, за да зарадва феновете на модерната българска музика с множество нови проекти, актуални хитове и незабравими моменти.

Тазгодишното турне ще премине през 6 града в страната, предоставяйки на феновете възможността да се потопят в невероятния свят на музиката и да се насладят на живо на едни от най-талантливите изпълнители у нас. Едно от най-дългоочакваните летни музикално събития ще постави началото си с пилотен концерт в Горна Оряховица на 26 май. Още в 15.00 ч. площад "Георги Измирлиев" ще бъде изпълнен с множество кътчета за развлечение, в които феновете ще имат възможност да се позабавляват, преди официалното начало на концерта в 18.00 ч.

На голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Горна Оряховица ще излязат едни от любимците на българската публика - латино генг кралете Torino & Pashata, както и момчетата, чийто всеки нов хит напомня, че музиката няма граници - V:RGO & EMIL TRF. Публиката да очаква още актуалната певица, чийто глас и талант очароват и впечатляват публиката всеки път – Михаела Маринова, както и харизматична Дара Екимова, която превръща с лекота всяко изпълнение в истинско шоу. Феновете ще имат възможността да се насладят и на изпълненията на живо на талантливата покорителка на световните сцени – Victoria, както и на дебютантките на тазгодишното турне – Venda, чието виртуозно изпълнение обещава да остави публиката без дъх, и Vall - най-новата искра в музикалното пространство.

За доброто настроение на най-верните музикални фенове преди и по време на изпълненията ще се погрижат топдиджеят на България – DJ Mascota, и енергичният McP в компанията на спиращите дъха хореографии на Remi Toin и танцьорите от Sky Walkers.

Множество вълнуващи изненади и игри ще очакват всички подранили меломани още в 15.00 ч. на 26 май. Най-нетърпеливите горнооряховски фенове ще имат възможността да се сдобият с оригинални брандирани продукти на Coca-Cola, радио The Voice и специалния мърч на турнето от Pop-Up магазина, който ще открият на място. В Chill & Play зоната почитателите ще имат възможност да се срещнат с едни от любимите си изпълнители и да спечелят невероятни награди. В специално обособената Beauty зона развълнуваните тийнейджъри ще могат да придадат допълнителен блясък на визията си, която ще е перфектно допълнение за предстоящата парти атмосфера или да запечатат невероятните моменти преди концерта във фотобудката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Точно в 16.30 ч. феновете ще получат възможност да се впуснат във вълнуваща игра на джага в компанията на своите идоли Torino & Pashata. Малко по-късно през деня Remi Toin ще изпита танцувалните умения на тийнейджърите на специалната денс арена. Верен спътник и през тази година, на всички любителите на завладяващите вкусове, които нямат търпение да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, ще бъде компактната Coca-Cola Без Захар в рециклируема опаковка от 300 мл.

Следващата спирка на събитието е Пловдив – на 15 юни, от 18.00 ч., в парк "Лаута". През юли турнето ще достигне и морето – с концерт във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19.00 ч. и Бургас – на 7 юли, от 19.00 ч., на площад "Тройката". След кратка почивка, през септември, обиколката ще продължи с концерт в Севлиево на 9 септември от 18:00 ч.  в парк "Казармите". По традиция, турнето ще завърши с грандиозен финал в София, на площад "Княз Александър I Батенберг" от 18.00 ч. на 16 септември.

Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Фейсбук страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички