Дейвид Гахан: Започвам да възприемам факта, че остарявам


Дейвид Гахан: Започвам да възприемам факта, че остарявам

3180

Дейвид Гахан завърши втория си студиен албум, който ще бъде по-дълбок от първия и е посветен на теми, свързани с личните му вътрешни борби, разкри самият той пред списание "Билборд".

Няколко месеца след като Депеш Мод приключиха турнето си, Гахан влезе в студио с тур барабаниста на групата Крисчън Айгнър и програмъра Андрю Филпот.

"В началото те имаха едва няколко идеи, но нищо, което под каквато и да е форма да прилича на песен", каза вокалистът на Депеш Мод. "Пишехме музика заедно. След две седмици се поогледахме и разбрахме, че сме направили нещо повече от демота, затова си помислихме: "Защо просто не запишем албум?"."

"За мен това беше наистина вълнуващо. Нямаше намеса от звукозаписната компания, нито тревоги кой ще го продуцира или къде ще го запишем", призна певецът.

Този път Дейвид решил да пише песни за теми, свързани с вътрешните му борби.

"Започвам все повече да възпримам факта че малко остарявам", каза той през смях в интервюто за "Билборд". "Това че се надбягвам с времето винаги е била една от темите в живота ми. Аз съм 25-годишен в тялото на 45-годишен мъж. Сега пиша повече за това кой съм и какви са моите болки... за борбата ми да бъда със себе си".

За момента певецът не планира соло турне, но все пак не изключи възможността за такова.

"Мартин Гор в момента работи върху някои идеи", каза Дейвид за дейността на Депеш. "В общи линии, планирали сме поне да поговорим догодина за евентуален нов албум".

Вторият солов албум на Дейвид Гахан "Hourglass" се очаква на пазара на 23 октомври.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички