ДесиСлава пя Шаде и Лени Кравиц на Тайния концерт


ДесиСлава пя Шаде и Лени Кравиц на Тайния концерт

6556

ДесиСлава пя поп, ар-ен-би и рок на първия "Таен концерт" на "Мад" ТВ.

"Тайният концерт" се състоя на пейнтбол арената "Девил'с Клуб" в столичния квартал Княжево, а публиката бе докарана със специални автобуси. 

Популярната фолк певица нееднократно е заявявала желанието си да се изявява и в други стилове и жанрове и това бе моментът тя да блесне в различно амплоа.

Това обаче изправи ДесиСлава пред най-страшния й кошмар - фенове, които не могат да я познаят в новата й кожа и остават апатични дори на първия ред.

Тревога се четеше по лицето на Деси от самото начало на лайфа. Тя очевидно се притесняваше от това, което й предстои, пише в специалния репортаж от събитието вестник "Стандарт".

"След тоя концерт ще ни уволнят отвсякъде. Ще си пеем и ще се слушаме сами за чест и слава", жалваше се неуверено Деси между парчетата на Шаде и Лени Кравиц, които беше избрала да изпълни.

Певицата направи и два дуета.

Първият бе с Любо, бившият вокал на Те, който й партнира за кавъра на "Especially For You" на Кайли Миноуг и Джейсън Донован.

Вторият дует бе с гръцката певица Марина Солос за песента "Right Here Waiting For You".

Продължилият над два часа и половина концерт приключи с кавъри на Аеросмит ("I Don't Wanna Miss a Thing") и Ролинг Стоунс ("(I Can't Get No) Satisfaction"). 

Феновете й гледаха с недоумение как кралицата на чалгата се вихри като рокерка.

Музикалните достойнства на изпълненията й бяха безспорни, но очевидно стилът, с който тя се представи, не бе по вкуса на турбофолк маниаците. Те нито можеха да припяват заедно с любимката си, нито имаха мерак да сменят чалгата с хитове на Майкъл Джексън и Мадона.

Оживление настъпи едва когато ДесиСлава реши да вплете малко вокална чалга импровизация в една от песните. Това обаче продължи само 30-ина секунди, след които публиката пак стана апатична.

200 запалени фенове бяха спечелили със SMS безценните билети за тайния концерт.

Три автобуса докараха мераклиите на мястото.

Сред гостите бяха забелязани Аксиния, Дими от Сленг и съпругата му Ива, Петя Павлова.

След концерта ДесиСлава потвърди слуховете, че ще коригира бюста си.

"През януари заминавам на операция. Малко ще намаля гръдната си обиколка по здравословни причини. Всички ми казват недей, но няма как. Имам начален стадий на изкривяване на гръбнака", обясни певицата пред "Стандарт". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички